Search the Community

Showing results for tags 'lag'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Records

Forums

  • Community
    • Announcements
    • Development Logs
  • General
    • Discussion
    • Support
    • Suggestions
  • Village
    • Leaf Village
    • Sand Village
    • Mist Village
  • Off Topic
    • Introductions
    • Chit-chat
    • Show Off
  • General
  • Spanish
  • Soporte
  • Discusión
  • Muestras
  • Chismes
  • Anuncios
  • Presentaciones
  • Reportes de Errores
  • Off Topic
  • Sugerencias

Calendars

  • Community Calendar
  • Event Schedule

Forms

  • Contact Us
    • Your Name
    • Subject
    • Email Address
    • Message
  • Staff Recruitment
    • Name
    • Country
    • Position
    • Resume/CV

Categories

  • Sand Village
  • Leaf Village
  • Others

Found 1 result

  1. Does the game have severe hit detection issues or is it from my end? Often times i findd myself chasing an enemy in pvp and hits that seems like they are landing are not register and the same issue can be said with mobs, i often times run after aggrod mobs hitting them spamming my auto attack but none of my attacks hit, occasionaly it also feels like i miss a tick of damahe against stationary mobs while exchanging attacks. I would like to know if im doing something wrong or if its on the game or perhaps i need to set up some ping normalizer or just live with the fact that its due to my 40-60fps pc.